Registreeri või logi sisse Teeme Teistmoodi e-poodi ja saad igalt täishinnaga tootelt 5% soodustust.

Privaatsussätted

E-poe tellimuste keskkonnas säilitatavaid andmeid Kliendi ja tema tellimuste kohta käsitletakse konfidentsiaalse informatsioonina. Ettevõtja ei avalda talle teatavaks saanud andmeid kolmandatele osapooltele.

Ostja poolt sisestatud isikuandmeid (sh nimi, telefoninumber, aadress, e-maili aadress) kasutatakse ainult tellimuse töötlemiseks ning kauba ostajale saatmiseks. Edastame isikuandmeid veoteenust pakkuvale ettevõttele selleks, et kaupa kohale toimetada.

Andmeside Kliendi ja pankade ning kaardimaksekeskuse vahel on krüpteeritud, mis tagab Kliendi isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse. Ettevõtjal puudub ligipääs Kliendi konfidentsiaalsetele panga- ja maksekaardi rekvisiitidele.

Kliendi poolt Ettevõtjale ostu sooritamisel esitatud isikuandmed on kaitstud ning neid töödeldakse vastavalt isikuandmete kaitse seaduse nõuetele.
Isikuandmeid kogutakse ning neid töödeldakse järgmistel eesmärkidel: ostuanalüüside ja kokkuvõtete tegemiseks, Kliendile pakkumiste tegemiseks, aga ka Kliendi rahulolu küsitluste korraldamiseks.

E-pood saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-mailiaadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-posti aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks.
Kliendil on igal ajal võimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest meile teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldavas e-kirjas toodud juhiseid.

Kliendi isikuandmeid töötleb Jaanushka OÜ (registrikood 12112709 Kurma 4a, Liikva küla, Harku vald, 76921 Harjumaa).

Go to Top Kodulehed & e-poed - Äriabiagentuur Missioon Missioon