Unistuste päev koos Mari-Anniga


Mul oli nii hea meel ühel imeilusal pühapäeval võõrustada ühte toredat perekonda oma uues poes.
Olin osaline vahvas Minu unistuste päev heategevusprojektis.

Minu unistuste päev on üks vahva fond, kus vabatahtlikud aitavad täita raskelt haigete laste unistuste päeva. Olen alati mõelnud, et sooviksin erinevates heategevusprojektides kaasa lüüa ja nüüd koputati minu uksele ja olin rõõmuga nõus.

Mari-Ann soovis väga ehteid meisterdada, kohtuda Krete Kleiniga ja jahiga merel sõita. Kõik selle ja palju muudki me Evelini ja fondi abiga teoks tegime.

IMG_4877 IMG_4887 IMG_4891 IMG_4896 IMG_4903 IMG_7035 unistustepaev1 unistustepaev2

Registreerun õpituppa
  1. (kohustuslik)
  2. (kirjutage kehtiv epost)
  3. (kohustuslik)
  4. (kohustuslik)
 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close